Slug üret - Çok satır metin, toplu URL

Çoklu slug üretici, çok satırlı dizeleri, kelimeleri veya metinleri SEO dostu ve insan tarafından okunabilir URL bilgisine, kalıcı bağlantılara vb. dönüştüren jQuery'de yazılmış bir toplu slug üreticisidir. Aksan ve özel karakterler kullanan birden çok dili destekler.

Girdi dizesi:




Çıktı dizesi:
Seçenekler






Metninizi çevrimiçi olarak nasıl slug haline getirirsiniz?

Çevrimiçi dizeden slug nasıl oluşturulur?
1
  • Giriş alanına bir veya daha fazla makale, eğitim, web sayfası veya web sitesi başlığı metni girin.
  • Doldurma kelimelerini silmek isteyip istemediğinizi belirtin.
  • Sayıları ve rakamları silmek isteyip istemediğinizi belirtin.
  • Kelimeleri kısa çizgi ( - ), alt çizgi ( _ ), em tire ( — ) veya en tire ( – ) ile ayırmak isteyip istemediğinizi belirtin.
  • Bir seferde çoklu slug oluşturmak için Slugify düğmesine tıklayın.
1

Alan adları için sluglar oluşturmak, yaygın ifadeleri aranabilir Arama Motoru dostu alan adlarına dönüştürmenin harika bir yoludur. URL dostu alan adları ve kalıcı bağlantılar oluşturmak için düz metin kullanmanın birden fazla yöntemini deneyebilirsiniz. Slugify işlemi, bir ifadeden veya addan kısa, benzersiz, web dostu bir kelime elde etmek için yaygın bir uygulamadır. WordPress slug URL'leri, her yazı ve sayfa için benzersiz kalıcı bağlantı URL'leri oluşturmak için WordPress içinde kullanılır. Dolayısıyla, normal metninizi otomatik olarak SEO url dostu bağlantıya dönüştürmek için bu tür bir özellik eklemek istiyorsanız, burada toplu slug url oluşturmanıza yardımcı olacak basit jQuery eklentisini paylaşıyorum.

Anahtar Kelimeler:toplu hyperlink oluşturucu, toplu slug oluşturucu, slug'a dönüştür, seo dostu url oluşturucu, slug üret, online slug, online slugify, slug çevirici, slug oluşturucu, slug oluşturucu online, slug yapıcı, slug ad oluşturucu, slug online, slug online oluşturucu, slug yazı, slug url oluşturucu, slugify, yazıdan slug, metinden slug online, başlıktan slug online, adres slug, url slug oluşturucu.
Sonraki YazıÖnceki Yazı
Yorum yok
    Yorum ekle
    comment url